Ny huvudsponsor och öppnad anmälan!
2018-06-08 15:58

Vi öppnar nu med glädje anmälan till Å-stadsloppet 2018 och vill i samband med detta presentera vår nya huvudsponsor Ullmax! I texten nedan ser ni varför Ullmax väljer att gå in och stötta Å-stadsloppet. Nästa vecka kommer vi presentera ännu en kul nyhet för alla er som väljer att anmäla er till Å-stadsloppet 2018!

"Vi är glada över att vara med som huvudsponsor till Å-stadsloppet, ett klassiskt motionslopp för både barn, ungdomar, bredd och elit. Arrangörsklubben KFUM Örebro Friidrott bedriver också en mycket bra verksamhet där barn, ungdomar och elit kan utvecklas och få vara en del av det svenska föreningslivet med glädje, engagemang, svett och tårar. Denna typ av arrangemang ger klubben en bra intäkt och med det möjligheter att utveckla sin verksamhet, detta är något vi på Ullmax gärna är med och stödjer då vi har samma målsättning med vår verksamhet, att ge så många som möjligt en aktiv och meningsfull fritid."

Fredrik Johnsson
VD Ullmax

Om Ullmax:

Sedan 2001 har vi varit en del av Nordens föreningsliv. Ullmax är idag den självklara samarbetspartnern för föreningar, lag och grupper som vill få en extra intäkt till sin verksamhet. Vi levererar underställ, strumpor, mössor och funktionskläder av hög kvalitet för aktiva människor som på ett lätt och smidigt sätt säljs via föreningslivet samt i vår egna webbshop. Vi samarbetar idag med över 1500 föreningar i Norden, som vittnar om vårt unika och smarta koncept där logistik och enkelhet är i fokus.

Stort tack alla som deltog i årets Å-stadslopp!
2017-10-14 19:00
Vi vill tacka alla som var med och deltog på Å-stadsloppet 2017, vilket bidrog till en fantastiskt arrangemang. Vi hoppas vi syns igen nästa år!

Högstadieungdomar & IT-Gymnasieelever springer Å-stadsloppet gratis!
2017-09-11 12:48
Till rektor/idrottslärare eller klassföreståndare

Inbjudan till Å-stadsloppet 5 km!

Den 14 oktober är det för elfte året i rad dags för Å-stadsloppet! Start och mål sker i Tybblelundshallen med tre distanser att välja på: 5 km, 10 km och halvmaraton 21 km.

Loppet arrangeras av KFUM Örebro Friidrott och i år är vi oerhört stolta över att få fortsätta vårt givande samarbete med Nethouse!

Nethouse bjuder samtliga högstadieelever & eleverna på IT-Gymnasierna i Örebro på startavgiften till 5 km loppet som har en fin bansträckning!
I samband med detta erbjudande arrangerar vi i KFUM Örebro Friidrott en utmaning mellan samtliga deltagande klasser. Den skolklass som efter avslutat lopp har lyckats få flest elever att springa i mål vinner ett ”3 timmars träningspass” i Tybblelundshallen! (Flest = elever i klassen/elever i mål!)

Anmälan sker på bifogat dokument som mailas till friidrott@kfumorebrofriidrott.se senast den 1/10.

Vi ses den 14 oktober i Tybblelundshallen!

KFUM Örebro Friidrott

Nu är anmälan öppen till årets lopp, Å-stadsloppet 2017!
2017-06-12 16:05
Varmt välkomna att delta i ett av årets roligaste lopp! Anmälan har nu öppnat och vi hoppas att du vill vara med och springa i år!

Åstadsloppet 14 oktober 2017!
2017-02-01 09:35
Vi är i full gång med alla förberedelser inför årets lopp och anmälningssidan öppnar snart till 2017 års arrangemang!

KFUM Örebro Friidrott
Tack!
2016-11-15 13:00
KFUM Örebro friidrott vill rikta ett stort tack till våra sponsorer och samarbetspartners, alla löpare, publik och funktionärer för deltagande i Å-stadsloppet 2016. Drygt 1 400 löpare var anmälda till 5, 10 eller 21 km.

Vi ses igen lördag den 14 oktober 2017!

Resultatlistor hittar ni på http://www.marathon.se/racetimer
KFUM Örebro Friidrott, 20/08 12:18
KFUM Örebro Friidrott, 06/08 13:05