Välkommen till KFUM Örebro Friidrotts hemsida

Välkommen till vår hemsida! Du hittar ett antal flikar i toppmenyn och i spalten till vänster där du kan hitta all möjlig information om hur man börjar träna med oss, om våra arrangemang, vår policy och väldigt mycket annat. Vill du ha svar på specifika frågor så är kansliet bemannat alla dagar i veckan och vi kan nås antingen via telefon eller mail.

Träna med oss

Vid Frågor:

Friidrott@kfumorebrofriidrott & 019 - 10 26 36

Öppettider sommaren 2018!
2018-06-19 10:34
Sommaren 2018 har Tybblelundshallen följande öppettider:

Ordinarie Öppettider
Måndag – torsdag         07.45 – 20.15
Fredag                            07.45 – 19.15
Lördag                            08.45 – 14.00
Söndag                           08.45 – 19.15

Från lördag 7/7 till söndag 29/7 är hallen stängd!

För er som har träningskort i Tybblelundshallen går det bra att träna under hela sommaren. Entré till hallen sker med låstagg. Har du ingen fungerande låstagg så kan du låna en av kansliet. Vi finns på plats under vecka 25 & 26. Ej återlämnad tagg debiteras med 200 kr.
Nordiska i mångkamp & föreläsningen med Tord
2018-06-12 11:13

I helgen visade Ida Thunberg återigen framfötterna genom att sätta nytt PB, klubb- och distriktsrekord med 5638 poäng i samband med nordiska i mångkamp! Denna fina prestation räckte till ett silver👍

Igår höll Tord Wiksten en mycket uppskattad föreläsning i ämnet mental träning för våra aktiva. Vill man som aktiv från 15 års ålder ha hjälp med den mentala aspekten av sitt idrottande kan man numera gå till "Om Klubben" -> "Medicinskt Nätverk" på vår hemsida för att hitta kontaktuppgifter till Tord som erbjuder mental coaching till ett förmånligt pris.
Ny huvudsponsor Å-stadsloppet 2018!
2018-06-08 16:13

Vi öppnar nu med glädje anmälan till Å-stadsloppet 2018 och vill i samband med detta presentera vår nya huvudsponsor Ullmax! I texten nedan ser ni varför Ullmax väljer att gå in och stötta Å-stadsloppet.

"Vi är glada över att vara med som huvudsponsor till Å-stadsloppet, ett klassiskt motionslopp för både barn, ungdomar, bredd och elit. Arrangörsklubben KFUM Örebro Friidrott bedriver också en mycket bra verksamhet där barn, ungdomar och elit kan utvecklas och få vara en del av det svenska föreningslivet med glädje, engagemang, svett och tårar. Denna typ av arrangemang ger klubben en bra intäkt och med det möjligheter att utveckla sin verksamhet, detta är något vi på Ullmax gärna är med och stödjer då vi har samma målsättning med vår verksamhet, att ge så många som möjligt en aktiv och meningsfull fritid."

Fredrik Johnsson
VD Ullmax

Om Ullmax:

Sedan 2001 har vi varit en del av Nordens föreningsliv. Ullmax är idag den självklara samarbetspartnern för föreningar, lag och grupper som vill få en extra intäkt till sin verksamhet. Vi levererar underställ, strumpor, mössor och funktionskläder av hög kvalitet för aktiva människor som på ett lätt och smidigt sätt säljs via föreningslivet samt i vår egna webbshop. Vi samarbetar idag med över 1500 föreningar i Norden, som vittnar om vårt unika och smarta koncept där logistik och enkelhet är i fokus.

Tjejforum 11 Juli 19.15
2018-06-07 14:14
Onsdagen den 11 Juli 19.15 är det återigen dags för tjejforum och denna gång är det vår duktiga sprintertjej Elin Östlund som håller i det. Kvällen kommer att behandla prestationsångest och hur man undviker att det låser sig vid tävlingar.

Anmälan görs till daniel@kfumorebrofriidrott.se senast 10 Juli och vill man ställa frågor eller be Elin att ta upp särskilda punkter kan man kontakta Elin på instagram på @eelinostlund

Dag och tid: 11 Juli, 19:15-ca 20:15
Plats: Möteslokalen i Tybblelundshallen
Innehåll: Prestationsångest och att det låser sig vid tävlingar
För vem: Tjejer från 14 år och uppåt samt kvinnliga tränare

Seriematch & Klubbrekord!
2018-06-07 11:38
Igår var det seriematch för herrarna i Lag-SM kvalet. Killar stod för mycket fina insatser och slutade till slut trea en poäng bakom tvåan Växjö. Vinnarklubben Mölndal tog hem det övertygande. I samband med tävlingen slog Jonatan Hirsh distriktsrekord i M22 i längdhopp med fina 7,25 och Tom Johansson gjorde det bästa utomhushoppet genom tiderna i stavhopp i Närke i klassen P19 med 4,86. Avslutningsvis vann killarna stafetten med ett resultat som vara mycket nära distrikrekord på 4x100m!

Tack vare dessa fina kämparinsatser stannar vi kvar i Lag-SM kvalet tills nästa år, en serie som är den näst högsta i Sverige. Laget är ungt så det bådar gott inför framtiden!
Nyheter från våra grupper
Tybblelundshallen, 19/06 10:31