Tybblelundsspelen 2018

Lördag den 3 mars är det dags för Tybblelundssspelen igen! 


Tybblelundsspelen är en ungdomstävling för åldrarna 7-15 år där fokuset är mer på trivsel och gemenskap. Därför har vi åsidosatt tävlingsrekord och även i viss mån utslagningar. Bland annat får alla tävlande lika många (4) försök i horisontella hopp och kast. Givetvis hoppas vi istället på många personliga rekord och att alla skall trivas oavsett nivå i friidrottandet. Tybblelundspelen är därför en lagom tävling att göra sin debut på. 


Vi hälsar alla deltagare, tränare, funktionärer och övriga varmt välkomna! 


Nu är anmälan stängd, på grund av ett rekord i antal starter, (1288 st i skrivande stund) kommer det vara begränsade möjligheter till efteranmälningar. 


Följande grenar i följande klasser är definitivt stängda för efteranmälan:

F15 Kula

F13 Höjd och Kula

F12 60m och höjd

F11 Längd

F10 60m och Kula

F9 Längd

F8 Alla grenar

F7 Längd


P11 60m, 400m och Kula

P9 60m

P8 200m och längd


I löpgrenarna kan möjlighet till efteranmälan uppstå vid händelse av en strykning. Detta får i så fall göras på plats under tävlingsdagen.


Läs gärna igenom PM:t innan ni anländer till lördagens tävling så ni vet vad som gäller för tävlingen. Gäller bland annat höjningsschema i höjd, plankor i tresteg, kvalificeringsregler och ordningsregler mm.


Titta även på arenakartan så ni vet vilken höjdhoppsbädd, kulgrop eller längdgrop ni ska gå till. Detta står i tidsprogrammet.


OBS! En uppdatering har skett i tidsprogrammet. F8 längd har splittrats till två pooler där den andra poolen startar direkt efter att den första poolen hoppat färdigt. Poolerna finns i flik till vänster och är lottade enligt tävlingens ordinarie regler. Efterföljande gren P10 längd startar 15 min senare. 


Glöm inte att alla som ska tävla i en löpgren måste pricka av sig i hallen senast 30 min innan start för att få deltaga! Se mer i vårt PM.


/KFUM Örebro Friidrott

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
KFUM Örebro Friidrott, 12/10 12:52 
KFUM Örebro Friidrott, 02/10 12:27 
KFUM Örebro Friidrott, 02/10 11:46 
 
 
Sponsorer och samarbetspartners:
 
Våra arrangemang:
Vi samarbetar med