Torsdagar
2017-09-16 16:49

Denna termin kommer vi att kunna erbjuda extra träningar (frivilligt att delta) varannan torsdag. Det kommer att vara mer grenspecifika träningar tillsammans med föreningen övriga -08-grupper. Start 21/9 och sedan kommer det att vara jämna veckor. Tiden är 17.30-18.30.

Varmt välkomna!

Tävling
2017-02-15 15:15
Lördag den 11 Mars är det Tävling i hallen, och vi vill gärna att så många som möjligt anmäler sig till den. Vi hade tänkte köra på längdhopp och 60m, detta är självklart frivilligt att göra detta för barnen. Men som sagt det skulle vara kul om det är många som vill delta, och dom som ej deltar i tävlingen får gärna vara med under denna dag. Vi ledare kommer att ansvara för barnen under tävlingen då dem ska hoppa/springa, men där i mellan är det Ni om föräldrar som ansvara för Ert barn.

Vi kommer att prata mera om tävling på föräldramötet som kommer att vara på lördag den 4 Mars under tiden barnen tränar. Så kommer det vara 1-2 tränare som har mötet med er föräldrar. Det är även sista dagen för anmälan till tävlingen, den gör ni själva eller så pratar ni med Daniel i kansliet.

Mvh Katti Skoglund
KFUM Örebro Friidrott, 12/10 12:52