Information
Gubbracet är loppet för alla grabbar, pojkar och män i alla åldrar – fem kilometer på en publikvänlig bana med start och mål vid Gustavsviksbadet.

Vi erbjuder goda möjligheter att byta om och duscha. Gemensam uppvärmning och gratis massage finns på plats.

Vi uppdaterar löpande med information och nyheter här på sajten samt på vår Facebooksida, Gubbracet.

Tisdag den 30 maj kl 19.00 vid Gustavsviksbadet.

Nummerlappar
Nummerlappar delas ut vid Tybblelundshallen den 29/5 kl. 08.00-18.00 och på Gustavsviksbadet tävlingsdagen mellan kl. 15.00 – 18.00. Då tar vi även emot efteranmälningar.

Startavgifter
Vuxen: 275 kr
6-mannalag: 1 375 kr

Efteranmälan
Kan göras i Tybblelundshallen den 29 maj kl. 08.00 - 18.00 eller vid Gustavsviksbadet tävlingsdagen mellan kl. 15.00 – 18.00.
Avgift för efteranmälan är 325 kr. För lag är avgiften 1 625 kr.

Uppvärmning
Gemensam uppvärmning vid starten 18.45.

Tävling för 6-mannalag
Gå ihop med dina vänner eller kollegor och sätt ihop ett lag. Laget med bäst sammanlagd tid vinner fina priser till lagets alla medlemmar.

Bansträckning
Start och mål sker vid Gustavsviksområdet. Loppet går genom centrala Örebro, samma bansträckning som Vårruset!

Samarbeta med oss
Våra samarbetspartners är tillsammans med våra deltagare och funktionärer det som möjliggör Gubbracet. Som samarbetspartner kan ni stödja loppet på många olika sätt.
Vill du samarbeta med oss eller göra detta till ditt företags personalaktivitet, kontakta KFUM Örebro Friidrott, 019-102636, friidrott@kfumorebrofriidrott.se.

Frågor
Skicka din fråga till: friidrott@kfumorebrofriidrott.se eller ring vårt kansli 019-102636. Information finns även på vår Facebooksida.

Gubbracet arrangeras av KFUM Örebro Friidrott