Anmäl er till tävlingarna i november
2017-11-03 17:28
Hej

vi hoppas att alla haft ett skönt höstlov och att ni är laddade inför träningen på söndag! Vi kommer nu att börja förbereda oss för de två tävlingar som vi har möjlighet att delta i under november, med fokus på det som ni i gruppen helst tävlar i.

Innan vi påminner om anmälan till tävlingarna vill vi dock påminna om att skicka in er anmälan om funktionärsuppdrag. Sista dag är 5 november - sen placeras ni ut på aktiviteter. Anmäl er genom att svara på det mail märkt Funktionär 2018 som ni fick den 3 oktober.

Nu till novembertävlingarna. 
Först ut är Vinterspelen lördag den 18 november, Tybblelundshallen. Sista anmälningsdag är 12 november. Mer info samt anmälan finner ni här:
http://glanshammar.nu/friidrott/vinterspelen.htm 
Observera att KFUM betalar för tre grenar och detta sköts föreningarna emellan, så glöm inte ange att ni tävlar för KFUM Örebro.

Nästa tävling är triumfglasspelen lördag den 25 november, Tybblelundshallen. Sista anmälningsdag är 19 november. Mer info och anmälan finner ni här:
http://www.stocksater.se/triumfglass-spelen.asp
Observera att KFUM betalar för tre grenar och detta sköts föreningarna emellan, så glöm inte ange att ni tävlar för KFUM Örebro.


Vi hoppas att många är sugna på att tävla och att vill man inte tävla så kommer man och hejar på de andra i gruppen! Vet man inte vad man ska tävla i - prata med oss tränare på söndag så kommer vi med råd.

Vi ses på söndag!
/Ledarna


 
Följ oss på sociala medier!
 
Sponsorer och samarbetspartners:
 
Våra arrangemang:
Vi samarbetar med